عنوان خبرنامه : از برنج بيشتر بدانيم-2 متن خبرنامه :
از برنج بيشتر بدانيم- قسمت دوم • امروز ما دو نوع برنج قهوهاي و سفيد را در بازار و سبد غذايي مردم داريم. به نظر شما مصرف کدام يک از آنها بهتر است؟ برنج قهوهاي نوعي از برنج است که سبوس و پوسته از آن به طور كامل جدا نشده است. با توجه به اينکه سبوس برنج خواص متعددي دارد، بايد گفت که برنج قهوهاي بخشي از انواع ويتامينهاي ب مورد نياز بدن را ميتواند تامين کند. همچنين فيبر فراواني دارد و همين مسئله کمک زيادي به دستگاه گوارشي انسان ميکند. فيبر در پيشگيري از سرطانهاي دستگاه گوارش نقش به سزايي داشته است و به همين خاطر است که برنج قهوهاي به برنج سفيد ارجحيت دارد. همچنين براي افرادي که قصد کاهش وزن دارند، برنج قهوهاي مدت بيشتري موجب سيري ميشود. لذا کساني که قصد رژيم گرفتن دارند براي مقابله با گرسنگيهاي ناشي از کمخوريهاي رژيمهاي، برنج قهوهاي گزينه مناسب تري نسبت به برنج سفيد است. ادامه دارد مرور قسمتهاي پيشين: قسمت يکم |