تماس با ما
 
مشاهده آرشيو خبرنامه ها

عنوان خبرنامه : شيرهاي تقلبي-1

متن خبرنامه :

چطور شيرهاي تقلبي را بشناسيم؟!

تقلبات در هر زمينه ممکن است رخ دهد که يکي از آن ها در بحث تغذيه و توليدات برخي از خوراکي ها است. شير يکي از مهم ترين ماده غذايي است که از کودکي تا بزرگسالي بايد در برنامه غذايي فرد به ميزان مشخص حضور داشته باشد! اما برخي از افراد براي آن که به اشتباه فکر مي کنند شيرهاي کارخانه اي ممکن است آن ارزش غذايي را به دنبال نداشته باشد به سراغ شيرهاي فله اي ميروند. شيرهايي که فکر مي کنند مستقيم از گاو يا گوسفند گرفته شده و بدون هيچ تغييري به دست آنها مي رسد. اما فراموش نکنيد که در شيرهاي فله اي تقلب فراوان است چرا که اين شيرها به دست کارخانه ها هم قرار است برسد. در حالي که مسئولين کارخانه ها با آزمايشات دقيق اين تقلاب را تشخيص مي دهند و مانع ورود شيرهاي تقلبي به کارخانه ها مي شوند اما افراد عادي چطور مي توانند اين شير سالم را از تقلبي تشخيص دهند؟! به طور کلي چه تقلباتي ممکن است در شيرهاي فله اي سر بزند؟! 

خبرنگار : رزيتا اشتري

 

 

در توليد شير چه تقلباتي انجام مي شود؟!

به هر حال تقلبات از ديرباز وجود داشته است به عنوان مثال يکي از تقلبات رايج در شيرهاي فله اي از گذشته تا به امروز اضافه کردن آب بوده است. همچنين از ديگر تقلباتي که ممکن است در شيرهاي فله اي انجام شود گرفتن چربي شير، کاهش ميکروب شير و اضافه کردن موادي براي بالا بردن پروئين شير است. در گذشته تشخيص اين تقلبات کار چندان آساني نبود اما امروزه تمامي کارخانه هاي معتبر با تجهيزات و آزمايشگاه هاي مجهز قادر هستند شيرهاي فله اي تقلبي را تشخيص دهند و مانع ورودشان به کارخانه ها بشوند. اما افرادي که از شيرهاي فله اي استفاده مي کنند يا از محصولات کارخانه هاي غير معتبر خريداري مي کنند بايد بدانند اين خطر ممکن است هميشه تهديدشان کند.

ادامه دارد

ليست كلي آرشيو خبرنامه ها
عضويت در سايت